Nak Bercuti Ke Negara Musim Sejuk? Traveloka Saleabration 2019 Kan Ada

Hello geng!! Aku nak Tanya, kebiasaanya, bila korang nak travel, apa perkara yang penting yang korang buat sebelum korang pergi melanco...

Hello geng!!

Aku nak Tanya, kebiasaanya, bila korang nak travel, apa perkara yang penting yang korang buat sebelum korang pergi melancong?


Ok, meh aku kongsi sedikit apa yang aku lakukan sebelum ke Kashmir pada dua tahun lepas. Yang pertama, benda paling wajib aku plan adalah budget, sebab budget adalah perkara utama untuk travel dan ia adalah untuk mengelak dari kejadian terlebih belanja. Yang kedua adalah itinerary travel, ini penting juga untuk kita menentukan perbelanjaan kita masa kita travel terutama dalam pemilihan tempat penginapan! Di Kashmir aritu ada juga try boat house! Best sejuk yang amat!

Macam mana nak plan tempat penginapan? Zaman sekarangkan alam siber teknologi terkini, kejayaan semakin hampiri, eh ter nyanyi plak, haha, ok, sambung balik, aku akan melayari mana mana lama sesawang untuk memilih dan buat perbandingan harga tiket, hotel dan sebagainya, Laman sesawang apa aku guna? 

Mestilah TRAVELOKA wei! 

 

Mesti korang Tanya kenapa TRAVELOKA? Buat apa guna laman sesawang lain kalau dah ada TRAVELOKA yang sangat mudah dan murah untuk aku settle segala hal berkaitan dengan hotel dan tiket kapal terbang!





TRAVELOKA ni merupakan laman sesawang yang menawarkan perkhidmatan menempah tiket kapal terbang dan hotel ke mana jua yang kita nak pergi, baik di dalam negara mahupun di luar Negara. So, kenapa aku pilih TRAVELOKA, cuba korang tengok gambar dibawah yang mana aku cuba untuk cari tiket ke singpore dengan budget yang aku nak!





Murah kan? Senang kan? Ini harga bukan dari Traveloka Saleabration tau, korang bayangkan kalau harga dari Traveloka Saleabration? Fuh, lagi la murah kan?

TRAVELOKA Tawarkan Penjimatan Melalui Traveloka Saleabration 2019 

Selain korang boleh dapatkan harga murah di Matta Fair, TRAVELOKA beri harga istimewa dari kempen Traveloka Saleabration 2019. Korang nak tahu tak yang kempen Traveloka Saleabration 2019 ini menawarkan harga untuk tiket penerbangan dan hotel yang boleh buat korang senyum panjang!

Dalam kempen Traveloka Saleabration 2019, korang akan lihat tawaran-tawaran yang di tawarkan adalah tawaran yang jarang korang lihat, dan inilah peluang korang nak bercuti ke luar negara dengan tawaran Traveloka Saleabration 2019.

  



Tak Sempat Ke Matta Fair 2019? Traveloka Saleabration 2019 Kan Ada

Kebiasaan bila sebut Matta Fair, mesti memikirkan tentang segala benda macam pukul berapa nak pergi, nak naik kereta sendiri ke atau nak naik pengangkutan awam, duit untuk tol dan minyak lagi. Bagi aku, aku nak sesuatu yang mudah dan cepat serta mempunyai masa untuk buat pilihan, jadi Traveloka Saleabration 2019  adalah pilihan tepat! Dari Traveloka Saleabration 2019 korang boleh lah tengok tengok tawaran yang menarik dan mana tahu korang ada perancangan nak bercuti ke luar negara nak nak musim sejuk kan, boleh dapat diskaun yang jarang korang dapat untuk tiket penerbangan dan hotel!

Dengan Traveloka Saleabration 2019 ini korang boleh juga layari kempen ini dengan telefon pintar korang yang canggih tu dengan keluarga atau rakan rakan anda untuk korang plan bajet tiket kapal terbang dan hotel. Jadi kalau tak sempat ke Matta Fair 2019 KL nanti, korang tak perlu lagi rasa kecewa, sebab TRAVELOKA ada segalanya untuk anda!

Haa, apa korang tunggu lagi, korang ambil telefon pintar korang, guna Playstore atau Appstore untuk muat turun aplilkasi TRAVELOKA sekarang! untuk korang tidak terlepas tawaran menarik online flight deals sempena Traveloka Saleabration 2019!

You Might Also Like

0 comments