Traveloka Tawar Percutian ke SEEngapore dengan Traveloka Promo Code!!

“Travelling tends to magnify all human emotions” – Peter Hoeg Mengikut tafsiran kata-kata hikmat di atas, percutian me...


“Travelling tends to magnify all human emotions” – Peter Hoeg

Mengikut tafsiran kata-kata hikmat di atas, percutian menjanjikan satu nikmat yang membolehkan emosi manusia meningkat terutama emosi gembira sebab kebanyakkan yang bercuti ini semuanya ingin melepaskan stress kehidupan seperti stress kerja. Dan aku mempunyai pandangan sama setiap kali bercuti ingin melupakan rasa penat kerja dan percutian impian aku adalah ingin ke Singapura!



Singapura? Ia adalah salah satu tempat percutian menjadi impian aku untuk bercuti! Bila sebut sahaja Singapura, mesti korang terbayang sebuah negara yang kecil tetapi mempunyai tempat tempat yang menarik untuk di lawati. Antara tempat tempat menarik yang korang boleh melawat di negara Singapura adalah Marina Bay Sands yang mempunyai hotel hotel dan pusat membeli belah yang mewah.




Cantikkan Marina Bay Sands? Bukan ke bulan September 2018 ini banyak cutikan? Antaranya awal minggu bulan September ini banyak cuti wooo. Sempena cuti yang banyak dalam bulan ini kan, Traveloka sedang buat anda rasa sakit hati sebab mereka sedang pancing kaki travel untuk cuba promosi diorang. Haa aku cakap benda betul nih, cuba korang usha laman sesawang Traveloka, katanya Traveloka sedang buat promosi sekarang ni, banyak betul Traveloka buat promosi sekarang ye.



Yang paling terbaru Traveloka sedang buat kecoh pasal Traveloka Promo Code untuk percutian ke singapura dengan nama SEEngapore, jadi jimat lah sedikit perbelanjaan korang tau! Apa itu SEEngapore? Haa meh meh aku nak cerita dekat korang apa itu kod promosi SEEngapore dari Traveloka.




Kod Promosi ke SEEngapore ini adalah promosi untuk anda pergi dan balik tau! Apa pergi dan balik? YEZZZAAA!! Kan dah cakap tadi, Traveloka memang suka sangat buat kecoh kalau bab promosi nih. Macam mana nak dapat kan Traveloka Promo Code ini? Dengan diskaun RM50 pergi balik korang dah save banyak dah untuk korang beli benda benda lain kat sana nanti!

INFO TENTANG TRAVELOKA

Traveloka adalah salah satu syarikat atas talian yang menawarkan pakej pakej percutian yang hebat dan murah. Bagi yang baru nak mengenali Traveloka, ini adalah satu platform untuk korang yang baru nak jadi kaki travel bagi mendapat tiket tiket ke mana sahaja dengan harga promosi macam Traveloka Promo Code. Selain itu Traveloka menawarkan tempahan tiket + hotel mengikut kemampuan korang, kira macam “one-stop travel app” haa alih alih korang dah boleh check harga tiket dan hotel, apa kata korang plan bercuti ke SEEngapore dengan menggunakan Traveloka Promo Code.

Promosi dari Traveloka sangat hebat dan negara Singapura menjadi idaman kaki travel termasuk aku.  Diskaun hebat dari Traveloka dengan RM50 flat rate discount untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dengan menggunakan Traveloka samada melalui laman web atau aplikasi dengan menggunakan kupon GOSG.



TERMA DAN SYARAT

1. Promosi diskaun RM50 untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dalam satu ID Tempahan.
2. Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
3. Sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi Traveloka App dan di laman web samada dekstop atau mobile.
4. Kupon penerbangan hanya sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
5. Promosi ini tidak sah digunakan dengan promosi atau diskaun lain atau digabungkan dengan diskaun lain.
6. Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.
7. Kupon ini tidak boleh ditukar ganti dengan wang tunai atau dibayar balik dengan wang tunai.
8. Traveloka berhak pada bila-bila masa untuk menyenaraihitamkan pelanggan yang dikenalpasti melanggar terma dan syarat promosi atau menyalahgunakan kupon, daripada menggunakan kupon Traveloka pada masa akan datang.
9. Kupon yang disalahguna ditakrif sebagai acara yang Traveloka percaya penggunaan kod kupon adalah disebabkan kesilapan, penipuan atau dilakukan untuk tujuan keuntungan komersial.

Korang dah tempeh ke belum? Jangan tempah lagi tau, baca biar habis, Hehehe. Bila dah travel ke singapura ni, mesti korang nak cari tempat berehat di hotel hotel indah kan. Traveloka juga menawarkan tempahan hotel sehingga 20% di Singapore, Tak percaya ke? Percayaaaalahhh bahwa ini sememangnya promosi dari Traveloka dan ia tak perlu ditebus menggunakan guna kupon.

LANGKAH LANGKAH UNTUK MENDAPATKAN KUPON



Nih,aku nak ingatkan korang dalam untuk memilih tempat berehat atau hotel, korang, korang pilih hotel yang ada diskaun 20% dari harga asal ye. Kang melepas Traveloka Promo Code. Satu perkara lagi, tempoh tempahan ni bermula dari 1 September hingga 30 September 2018! Jadi ia berjalan selama sebulan! Jangan lepaskan peluang ni untuk korang dapatkan Jangan lepaskan peluang ke SEEngapore dengan menggunakan Traveloka Promo Code!

Jadi apa tunggu lagi, jom ke SEEngapore!!! Jangan lupa SHARE kepada kawan kawan keluarga dan kenalan anda semua ya!


SEEngapore - For a roaring good time!

You Might Also Like

15 comments

  1. Tak sabar nak terjah web Traveloka. Selalunya promo mereka best-best!

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya singapore .. tambah2 kalau ada promo tiket ke sana .

    ReplyDelete
  3. lama laaa tak gi spore... terus tergedik gedik nak p

    ReplyDelete
  4. lawa lawa tempat melancong kat singapore ye...

    ReplyDelete
  5. tempat best untuk pergi ni walaupun sehari..hege

    ReplyDelete
  6. This month family nak bercuti ke Singapore tapi x dapat nak ikut pun.

    ReplyDelete
  7. Cantik Singapore, teringin sangat nak pergi sana.

    ReplyDelete
  8. Bila laaa nak sampai singapore ni,pdahal sdara mara ada je sana huhuu

    ReplyDelete
  9. Wahhh.. promo best ni.. nk tterjah jap

    ReplyDelete