Bermodalkan RM5000.00, Anda boleh keluarkan produk anda sendiri!

Korang pernah dengarkan usahawan usahawan muda sekarang ini banyak yang berjaya dalam hidup hasil dari menjual produk sendiri. Dan tida...



Korang pernah dengarkan usahawan usahawan muda sekarang ini banyak yang berjaya dalam hidup hasil dari menjual produk sendiri. Dan tidak dinafikan mereka mereka ini sanggup berbelanja besar untuk mencari produk sendiri di luar negara dan seperti mana kita tahu kebanyakkan mereka ini mengambil produk dari Korea, China dan Thailand. 

Tapi......

Aku yakin ramai lagi tidak tahu bahawa di Malaysia ini mempunyai satu syarikat yang membolehkan anda menjadi Tauke kepada produk anda sendiri dengan hasil buah tangan anak tempatan. Syarikat yang beroperasi di atas dasar Original equipment manufacturer (OEM) di mana syarikat ini menjadi pengeluar kepada produk produk yang anda ingin hasilkan. ZY Phyto Holding Sdn Bhd adalah sebuah syarikat anak Bumiputera yang beroperasi sebagai syarikat pembuatan produk kecantikan dan kesihatan.






Syarikat ini sebenarnya bukanlah baru beroperasi  1 tahun atau 2 tahun tetapi ZY Phyto Holding Sdn Bhd mula beroperasi secara rasmi 2011 di Taman Industri Alam Jaya, Bandar Puncak Alam. Dan sebenarnya ilham CEO ZY Phyto ini dimulakan pada tahun 2007 lagi cuma tahun rasmi beroperasi adalah pada tahun 2011. Kini, ZY Phyto telah menjadi pilihan usahawan usahawan kosmetik untuk menjadi pengeluar produk mereka. Dengan pengalaman mereka, ZY Phyto kini memiliki mesin yang berteknologi tinggi serta mematuhi standard GMP yang mana syarikat ini mempunyai pakar yang berkait dengan rumusan produk, penyelidikan dan pembangunan produk, reka bentuk, pengeluaran, pembungkusan dan penghantara yang berkualiti tinggi.





Mesti korang terfikir mahal jika ingin keluarkan sesuatu produk kan? Korang jangan terkejut dengan bermodalkan RM5000.00 sahaja, ZY pyhto boleh membantu anda menghasilkan produk anda sendiri, jenama anda sendiri di samping membantu anda dalam proses pembungkusan produk! Tak Percaya? Percayalahhhhhhh.....

Di samping itu, ZY Phtyo juga akan menjadi "support system" kepada produk anda sehingga produk anda berjaya. Tak rugi pun keluarkan modal RM5000.00 ni. Selain itu ZY Phyto juga memberi bantuan kepada anda dari segi kelulusan kkm jika anda ingin keluarkan produk berasaskan kecantikan, senang cerita, ZY Phyto anda ini membantu anda dari "Zero to Hero". 















Dengan hasrat CEO ZY Phyto untuk membantu usahawan usahawan di seluruh Malaysia, ZY Phyto menubuhkan anak syarikat iaitu ZY Phyto East Coast SDN BHD yang mana syarikat ini menumpukan perhatian kepada negeri negeri pantai timur yang memerlukan khidmat mereka. ZY Phyto East Coast SDN BHD merupakan one stop centre bagi usahawan-usahawan produk yang berpusat di Pantai Timur termasuklah dari Terengganu dan Pahang. 



Produk ZY PHYTO East Coast SDN BHD ini memfokuskan kepada produk berbentuk jus, liquid dan jelly liquid. Dari segi teknik pembungkusan pula, syarikat ini menawarkan pilihan pembungkusan dengan menggunakan botol, liquid sachet atau powder sachet.


produk QU PUTEH pun buat dengan ZY PHYTO HOLDING SDN BHD

Dengan sistem MOQ (minimum order quantity) serendah 250 pengeluaran sahaja, ZY Phyto East Coast menawarkan produk seperti penjagaan muka dan rambut, kosmetik, alatan mandi dan aroma terapi. Selain daripada itu, ZY Phyto juga menawarkan produk terbaru yg boleh buat di East Coast iaitu rangkaian produk tablet untuk industri makanan sahaja. 



Tapi kalau orang yg nak buat produk Kosmetik, mereka boleh juga walk in terus ke ZY East Coast utk rundingan dan production akan dijalankan di ZY Cosmetics iaitu di Puncak Alam. Jadi orang Pantai Timur tak perlu nak datang Puncak Alam semata2 nak buat produk sebab ZY East Coast akan deal direct dengan ZY Holdings Sdn Bhd sebagai HQ

Berminat nak keluarkan produk sendiri? Syarikat ini juga menawarkan khidmat percuma kepada bakal-bakal usahawan yang berminat untuk membuat produk. Consultant yang dilantik merupakan pakar dalam bidang marketing secara online dan juga offline. Korang tidak perlu membuat temu janji. Hanya walk in ke Gallery sahaja di Lot 1322, Seksyen 1, Jalan Masjid Lama Pasir Mas, 17000 Pasir Mas, Kelantan, bersebelahan dengan tabung haji cawangan pasir mas atau korang boleh hubungi 09-790 2477 atau 019-4741898 ( En.Rozaidi Abdullah).




Haa mudahkan berniaga sekarang? Jadi kalau korang dah keluarkan produk sendiri tu nak promotion lebih jangan lupakan aku untuk promote korang punya produk dalam blog aku yer! hehe



You Might Also Like

4 comments

  1. mudah nak ada business sendiri le ni..:)

    ReplyDelete
  2. Sape yg minat berbiz tu, kene grab peluang ni, modal sangat rendah!

    ReplyDelete
  3. wah..ada jenama yang kita kenal..buat dengan zy phyto..perghh..terbaikla..kira memang dipercayai la ni.

    ReplyDelete