Korang Nak Tak Data Internet 20GB Dengan Percuma?

Unifi nak bagi simcard percuma! Macam tidak percaya kan? Aku pada mulanya tidak mengendahkan tawaran ini sebab nampak macam tak b...





Unifi nak bagi simcard percuma! Macam tidak percaya kan? Aku pada mulanya tidak mengendahkan tawaran ini sebab nampak macam tak berguna ja tapi bila dapat penjelasan dari adik aku, haaa...korang bayangkan korang dapat 100gb data internet percuma beb! best kan?

Buat pengetahuan korang, Unifi menyediakan1juta kad sim percuma kepada korang, dan setiap pemegang IC yang sah akan dapat 5 nombor percuma dan setiap nombor telefon korang itu ada 20gb data internet!



Dan selain itu korang kena pastikan korang punya phone support 5 band LTE dan pakej ini 10 Minit Call Percuma, 10 SMS Percuma sebagai pengalaman pelanggang, maknanya korang akan dicharge selepas 10 minit panggilan dan 10 sms!

Cara untuk dapatkan mobile@unifi secara percuma, korang tengok step dibawah ini!

1. korang pergi ke Playstore atau Appstore dan type mobile@unifi dan korang klik dekat apps tersebut untuk korang download....

kredit : www.mohdzaki.com

2. Selepas daripada itu korang tekan dekat "i have read and agreement to unifi...." dan korang klik i want to start now

kredit www.mohdzaki.com

3. Selepas korang klik korang akan jumpa satu halaman untuk korang isi kad pengenalan dan nama penuh dan selepas tu korang tekan next, korang akan jumpa halaman seperti dibawah

kredit : www.mohdzaki.com

4. Haaa, dan korang akan dapat halaman ini korang boleh pilih nombor telefon berlainan dan selepas siap korang klik confimation..
kredit : www.mohdzaki.com

Selepas korang pilih nombor, korang akan ke satu halaman untuk korang pilih pula cara nak ambil simkad ini, korang boleh pilih ambil sendiri atau delivery (ada charge rm10.60) dan aku suggest korang amik sendiri dekat TM cawangan yang berdekatan dan unutk korang ambil sendiri di cawangan TM korang kena bawa IC dan korang kena bawa no order korang yang TM akan hantar selepas korang buat confirmation nom.

Enjoy your data ok!




You Might Also Like

2 comments