Jom Sertai Pertandingan Traveloka Fly & Win CNY Challenge! Anda berpeluang memenangi percutian ke Korea 6 Hari 5 Malam!

Gong Xi Gong Xi! 恭喜恭喜! Kita bakal menyambut Tahun Baru Cina 2018 tak lama lagi! So korang mesti ada plan nak ke mana mana kan? atau kora...

Gong Xi Gong Xi! 恭喜恭喜!


Kita bakal menyambut Tahun Baru Cina 2018 tak lama lagi! So korang mesti ada plan nak ke mana mana kan? atau korang tak tahu nak bercuti kemana? Atau korang mungkin rakyat Malaysia yang bertuah untuk menang satu pertandingan?

Sebelum tu, aku nak tanya korang mesti tahu pasal Traveloka sebelum ni kann..? Aplikasi untuk tempah tiket melalui atas talian yang sangat mudah untuk korang tempah hotel, tiket kapal terbang yang murah dan senang tu. Dengan satu aplikasi korang boleh settel semua urusan percutian korang. haa Korang boleh lawat laman web Traveloka



haaa....Traveloka ada mengadakan satu pertandingan yang paling senang untuk korang menang percutian ke luar negara dan dalam negara secara PERCUMA!!! Pertandinagan ini di buat atas talian tau, korang boleh klik gambar di bawah untuk ke pertandingan tersebut


Pertandingan ini dinamakan "Traveloka Fly & Win CNY Challenge" berdurasi pertandingan adalah selama 6 hari bermula pada 22 January 2018 sehingga 28 February 2018 dan pertandingan ini berkonsep "Mini Game". Sebelum korang bermain game ini korang kena tahu syarat syarat yang korang kena ikut bagi menang pertandingan ini

Kelayakan pertandingan "CNY 2018 Contest"  ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas (pada January 2018) yang menetap di Malaysia dan tidak layak kepada pekerja dan ahli keluarga terdekat Traveloka Sdn Bhd dan anak syarikat pengiklanan / agensi PR dan pembekal. kalau saudara korang bekerja di traveloka atau mana mana agensi yang ada kontrak dengan Traveloka TIDAK LAYAK BERTANDING!

Cara bermain permainan ini adalah :
.
  • Memulakan permainan.

  • Ketik anak panah untuk bermula.

  • Sentuh skrin sekali lagi untuk membolehkan burung anda terbang dan memulakan permainan.

  • Tinggal di tengah-tengah skrin sehingga set pertama bangunan dan halangan muncul.


 



Selepas bermain permainan ini korang kena submit markah korang dengan korang share dahulu dekat akaun Facebook korang. Contoh korang boleh tengok gambar di bawah :





Selain itu korang jangan lupa untuk follow page Facebook rasmi Traveloka untuk korang mudah



Dalam cabaran "Traveloka Fly & Win CNY Challenge" terbahagi kepada dua bahagian, bahagian pertama adalah bahagian kelayakan, dalam bahagian kelayakan ini, korang perlu mengisi butiran korang dalam halaman pendaftaran yang disediakan oleh pihak Traveloka dan dalam permainan ini korang boleh berkongsi markah sebanyak 5 kali sehari tau, lagi banyak skor anda lagi besar peluang anda untuk anda memenangi pertandingan ini! Kalau korang gagal dalam mematuhi arahan ini, penyertaan korang akan dibatalkan.

Bahagian kedua adalah bahagian “Grand finale” dimana  peringkat ini kemenangan korang akan ditentukan oleh pihak penganjur iaitu Traveloka dimana secara sifir yang mudah, siapa yang dapat MARKAH PALING TINGGI akan memenangi hadiah yang disediakan oleh Pihak Traveloka.

Hadiah Percutian 6 hari 5 malam ke Seoul, Korea Selatan! Semua ditanggung dan korang bawa duit belanja sahaja!

Ha korang mesti nak tahu kan hadiah apa yang Traveloka bagi dekat korang kan? Ok hadiah seperti biasa mestilah berkaitan dengan percutian cuma destinasi kali ini, korang boleh menang pertandingan ini dan korang akan terbang ke Korea Selatan selama 6 hari 5 malam dimana tiket penerbangan serta penginapan korang akan ditanggung oleh pihak traveloka! Best wei, main game free, dapat markah tinggi, terus ke Seoul untuk bercuti!



Eh, takkan satu jer hadiah? Ada lagi lah, PHUKET & LANGKAWI

Selain daripada itu, korang jangan risau tau, pertandingan ini ada 3 hadiah percutian, tadi aku sudah kongsi hadiah tempat pertama, dan hadiah tempat kedua adalah percutian di Phuket, Thailand selama 5 hari 4 malam dan tiket serta penginapan korang akan ditanggung oleh Traveloka. Phuket ini adalah salah satu destinasi percutian yang paling kerap dikunjungi oleh rakyat Malaysia! Jadi pada korang yang tidak pernah ke Phuket, boleh join contest ini tau!




Pulau Langkawi sudah menjadi kebiasaan kepada rakyat Malaysia untuk bercuti ketika ada cuti umum tetapi ada juga antara kita semua ini tidak pernah jejak kaki ke pulau Langkawi! Jadi ini lah peluang korang nak tau macam mana pulau Langkawi tersebut kan? Mungkin ada antara korang ni tiada tempat nak pergi bercuti kan korang leh main game ini dan menang pakej percutian 4 hari 3 malam di Langkawi tau! Eh lupa plak aku nak cakap, penginapan dan tiket ditanggung oleh pihak Traveloka tau walaupun korang dah tahu dah..hahahaha…




RM1000 menanti anda! Traveloka sedia hadiah sampingan untuk korang!

RM1000? Biar betul? Yes Traveloka akan bagi Rm1000 untuk 2 orang pemenang yang share pasal pertandingan ini, maknanya setiap pemenang akan menerima voucher RM1000!. ini adalah peluang jika korang tidak dapat memenangi pertandingan ini dan korang leh mencuba nasib dengan share pasal pertandingan ini di akaun social media korang yang sahih korang (bukan akaun fake ok) dengan ayat kreatif tau korang post pasal pertandingan ini. Pihak Traveloka akan memilih secara rawak status siapa yang akan menang RM1000.



Macam mana kami nak tahu kami menang?

Korang dah teruja bila korang bertanyakan soalan macam di atas! Hehehe…Pihak traveloka akan cuba sedaya upaya menghubungi korang melalui emel , akaun social media korang atau menelefon korang, jadi korang kena submit butiran korang macam gambar dibawah




Bak kata pepatah “Tak rugi kalua tak mencuba, orang yang gagal mencuba adalah orang yang paling gagal”. Aku sudah berangan dah ni nak menang percutian di Seol! Ceh..berangan sudah aku, haha, Kalau tiada rezeki untuk menang pertandingan "Traveloka Fly & Win CNY Challenge" , aku dan korang boleh usha kat Traveloka  untuk tempah percutian impian anda dengan harga promosi dan harga hotel yang murah. Aku pasti korang rambang mata termasuk aku! Hahaha


Good Luck Korang semua! Gambate!





You Might Also Like

18 comments

  1. Hebatnya main ada gak score.. dh try main asyik kalah.. hahahhaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. shah boleh main nih, senang jer nih

      Delete
  3. Ok... Masa untuk main game ni.. Org nak kawen rezeki murah.. Mana tahu boleh buat hadiah honeymoon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan, kena main betul betul demi cik tunang

      Delete
  4. Bestnya.. main game je dah boleh memang hadiah menarik sangat2.. Nak try jugaklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tati bagi anak anak main, mana tahu rezeki anak anak main hahaha

      Delete
  5. game ni best, mimin dah try.. tapi tak submit score lg. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena main banyak kali min, biar score paling tinggi

      Delete
  6. Replies
    1. memang menarik, traveloka bagi hadiah pun menarik

      Delete
  7. Replies
    1. kak she mesti boleh menang punya lah, kak she kan kaki gamers hahaha

      Delete
  8. Nak jugak hadiah tuuu. Macam besttt je

    ReplyDelete