Wan Zack dikaitkan dengan Selangor 2017

Pemain tumpuan Kelantan, Wan Zack Haikal dikaitkan dengan perpindahan ke kem Selangor pada musim hadapan. Seperti sediakala, penyokong TRW ...

Pemain tumpuan Kelantan, Wan Zack Haikal dikaitkan dengan perpindahan ke kem Selangor pada musim hadapan. Seperti sediakala, penyokong TRW sudah tentu mengetahui hasrat Wan Zack untuk melangkah keluar dari Kem Kelantan sejak awal musim lagi menerusi kata-kata pujangga di instagram peribadi Wan Zack.


Gossip ini dikuatkan lagi dengan laporan dari akhbar perdana Harian Metro dalam ruangan Arena pada rabu lepas dimana pengurusan memberi klu bahawa mereka sedang berbincang dengan beberapa pemain-pemain baru untuk dibawa masuk ke dalam kem Selangor musim hadapan.

Durakovic kembali kendali Red Giants?

“Ketika ini pasukan juga sedang berusaha memikat beberapa pemain baharu. Cuma belum dapat disahkan kerana bergantung kepada dana pasukan musim depan."

Dalam pada masa yang sama, gossip ini juga melanda apabila Coach Popov sendiri menyatakan keadaan keewangan tidak stabil dalam kem Kelantan menjadikan Coach Popov sendiri akan melihat situasi beliau sama ada kekal dalam TRW 2017 atau tidak.

Velizar Popov bakal meninggalkan KelantanYou Might Also Like

0 comments