Monday, October 17, 2016

Kafe Mewah Tapi HARGA berpatutan di BUTIK KAFE MARRIGORRI!


Hari ini adalah hari indah buat aku, rezeki yang sekian lama aku idamkan telah tercapai pada hari ini, Sejak aku balik ke Kelantan, aku mencari KAFE yang sedap dan kena dengan selera aku, tetapi aku masih tidak jumpa sehinggalah hari ini aku ke KAFE MARRIGORRI (klik pada nama)....

Apakah pandangan aku buat kali pertama pasal kafe ini adalah HARGA MAKANAN nya agak mahal!! dan hari ini tanggapan aku salah, HARGA kafe ini BERPATUTAN kena dengan KUANTITI serta KUALITI...dan kebanyakkan kafe ini berasaskan masakan dari Australia!

Tauke KAFE MARRIGORRI & SEPUPU AKU
Suasana kafe ini sangat menyenangkan dan tidak stress, lagu yang dipasang pun oldschool dan tidak stress!












Bestkan suasana kafe ni? Makanan dia semua fresh dan tidak muak untuk makan, dan pada hari ini aku dan sepupu aku tempah churos, tesselaar classic jacket potato, lambchop dan untuk air pula kami order flavoured iced spanish latte caramel dan strawberry chocolate frappe!

1. TESSELAAR CLASSIC JACKET POTATO





2. CHUROS




3. LAMB CHOP



4. FLAVOURED ICED SPANISH LATTE (CARAMEL) & STRAWBERRY CHOCOLATE FRAPPE


flavoured iced Spanish latte caramel

strawberry chocolate frappe

Semua nampak sedapkan? Yes memang sedap dan fresh!! aku paling menyesal kerana tidak order air strawberry chocolate frappe, sangat sedap! dan aku sempat snap gambar harga makanan yang aku dan sepupu aku makan tadi, korang hitung jelah berapa! hehehe tapi berbaloi baloi!









Lokasi kafe ini korang boleh klik map yang aku sudah sediakan dibawah ini




atau korang boleh hubungi di talian 013-9996624/013-9831305 untuk sebarang tempahan!



Aku bagi 5 bintang kepada kafe ini kerana makanan yang ada kualiti dan kuantiti serta servis cepat dan enak!

Related Posts

Kafe Mewah Tapi HARGA berpatutan di BUTIK KAFE MARRIGORRI!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Like the post above? Please subscribe to the latest posts directly via email.

1 comments:

Tulis comments
avatar
October 17, 2016 at 3:29 PM

Dah pernh mkn cni tp msa g tu mkn chicken chop, servis mmg cepat tp ayam dia ada bau kurang enak skit. Air chocolate dia mmg sdap.

Reply